Uncategorized

Qamraa Boutique buat aku gila !!

Jan 13, 2013

Assalamualaikum :)

malam ni nak share something dengan korang especially pompuan.konpem korang semua suka dengan apa yang bakal ak tunjukkan pas nih..hehehe..

dah lumrah pompuan kan suka pada kecantikan.ye dak?so tiap kali kita pompuan nih tengok benda2 yang cantek mesti akan jadi gila.kan2??jangan tipu la…ak pun pompuan ak taw la…contohnya law korang tengok baju/dress yang cantek2…mesti dalam hati kata macam nih ‘kalau la aku ade duet rm1000++ dalam tangan,da lama aku beli’ ..hehehe..tapi hakikatnya ??hehhe..pandang je la dari jauh..

tapi malam nih aku nak buat korang gila lagi sampai tahap bipolar,schizofrenia,mania(medical term -,-”) ape semua tuh..hahaha..
aku nak tunjuk kat korang atau kenalkan korang dengan satu butik nih…koleksi baju-baju ,dress-dress dia mak aih…!jeles la aku tengok!!memang senak pedal,hati limpa aku tengok koleksi baju-baju diorang..seriusly cantik beb!!kalau korang tengok pasnih,aku sure sangat2,mesti korang akan pergi usha fanpage dia tiap-tiap hari..hahaha…sebab memang design-design dia semua lawa gila!

okeh!dengan rasminya aku persembahkan (macam aku nih YB lak -,-”) ..hehehe


asal usul aku boleh jatuh cinta dengan Qamraa Boutique nih sebab koleksi-koleksi dia la..sies memang cantik la weh..!
dan ak memang plan nak tempah dah baju for dinner dengan dia..harga pun berpatutan la weh…memang aku gila meroyan weh bila tengok design2 dia…and for uooollss kalau nak tahu,Qamraa Boutique nih bukan sahaja jual dress yang lawa-lawa,shawl pun diorang ade jual gak..so korang yang mana minat shawl tu bolehla terjah butik nih lepas nih..hehehe..
kat sini aku tempek banyak gambar design-design dari butik nih taw..korang tengok la sampai juling butir mata tuh..hahaha

haaa…da muntah belum tengok2 gambar2 tuh??hehe..cantek kan??dah gila ke??hehehe
aku xleh la tempek banyak-banyak gambar ..hahaha..nak tengok banyak2 korang pergi la usha fanpage diorang ek! :)
kalau korang nak tempah atau nak purchase dress dari Qamraa Boutique nih,korang leh pergi inbox page diorang dekat link yang aku dah bagi kat atas tuh..ak jamin memang korang akan puas hati dengan servis diorang.. ^^,
thats all yang aku nak share.
okbai!
#dari semalam lagi nak update pasal butik nih.tapi mata aku dah paksa untuk aku tidoq awal semalam..ehhe#

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply Nieyxzha Hassan Jan 13, 2013 at 1:11 PM

    comel..harga mesti boleh tahan kan…huhu

  • Reply onie Jan 13, 2013 at 1:18 PM

    cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

  • Reply boni kacak Jan 14, 2013 at 4:47 AM

    yang kain biru turqoise baju pink tu cantik sangat.

  • Reply zaza nizam Jan 14, 2013 at 6:43 AM

    wah!!! memang terbaik la… juling mata dibuatnya..

    • Reply Farisya Anastasyia Jan 14, 2013 at 9:01 AM

      ehhehe…kan2??..pg la page dia..banyak lagi koleksi yg cantik2.. :)

    Leave a Reply